torsdag 24 februari 2011

Tid för te

Jag tycker om både kaffe och te men nu när det har varit -30 grader i två veckor är det te som värmer bäst.

I måndags smakade jag på jobbet ett te som heter Temptation, summerfruits. Bara namnet ger hopp om sommaren och det var gott. Ett fruktigt te från Lipton som också är koffeinfritt. Igår var jag på affären och köpte hem en förpackning. Så i kväll blir det en kopp rykande hett te i sköna fåtöljen insvept i ett mjukt täcke.

2 kommentarer:

  1. hej mamma! har ska du fa ett recept pa nat gott jag tycker du ska laga. det ar varm spenat och kronartskocks-dipp. den lagas i ugnen som en gratang, men i liten glasform. ganska onyttigt for det ar mest philadelphiaost, men inte onyttigare an andra dippsaser. gott med baguettebitar eller kex. det gar att klicka for metric sa far du allt i gram, men det ar ju jobbigt att vaga allt, sa om du vill kan jag oversatta det till dl. jag anvande inte parmesan och asagioost for det var dyrt har, ersatte med mer mozzarella och lite cheddarost istallet, man kan nog ta vad man har. dippen ar ratt vanlig pa restauranger i usa och devins mamma gjorde den vid nyar. kram! http://allrecipes.com//Recipe/hot-artichoke-and-spinach-dip-ii/Detail.aspx

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Det här ska jag prova till helgen, det låter gott. Jag har en burk kronärtskockshjärtan i kylskåpet som jag kan använda. Kram!

    SvaraRadera